Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

The Amazing Society stärker digitala avdelningen

Publicerad: 11 april 2019, 08:00

Bill Hall, Rebecca Ledel, Henrik Gustafsson, Alexandra Borg, Victoria Lidvall och Johanna Karlström.

Social first-byrån The Amazing Society rekryterar fyra digitalspecialister, en projektledare och en produktionsledare.


Ämnen i artikeln:

The Amazing Society

Fyra av de nya rekryterna går in som digital marketing specialists. Victoria Lidvall kommer från Universum där hon som digital strateg jobbat med B2B-marknadsföring, Alexandra Borg kommer från sociala medier-byrån Gravel där hon jobbat med kunder som Dunkin', HappyPancake och Aim'n, Henrik Gustafsson ansluter från Genuin där han jobbat med konverteringsoptimering och paid social och Rebecca Ledel ansluter precis som Victoria Lind från Universum där hon jobbat med strategianalys och digital marknadsföring.

Vid sidan av de digitala specialisterna har The Amazing Society även rekryterat projektledaren Johanna Karlström från Apollo och produktionsledaren Bill Hall från Humblestorm.

– Vi har fortsatt högt intresse på våra tjänster och det erbjudande vi går till marknaden med vilket är någonting vi självklart är väldigt stolta över och som gör att vi behöver stärka upp mer fler kompetenser på byrån. Jag är glad att få välkomna dessa nya stjärnor till The Amazing Society säger Tobias Franzén, vd på The Amazing Society.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

The Amazing Society

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.