Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

The Grand rekryterar duo

Publicerad: 16 februari 2018, 13:55

Stella Friberg och Axel Hugmark.

Kommunikationsalliansen The Grand förstärker bolaget med Stella Friberg och Axel Hugmark.


The Grand grundades i maj 2017 av Apples f.d nordiska pr-chef Erik Yström tillsammans med Mårten Larsson som tidigare arbetat som både event- och marknadschef.

Nu förstärker man bolaget med två anställda.

Stella Friberg har den senaste tiden jobbat med egen verksamhet där hon bland annat ansvarat för innehåll på Pernod Ricards kultursajt Psstevents och har även grundat SAS inspirations- och reseblogg Stellatraveler.

– Otroligt kul att få bli en del av The Grand som en femte länk i sammansättningen av strateger och kreatörer. Jag intresserades mycket av kombinationen av erfarenhetstyngd från kundsidan och nytänkande i en liten byrå. Att få axla fler roller blir spännande och varierande i projekt som ligger i pipen, säger Stella Friberg.

Designern Alex Hugmark rekryteras även han från egen verksamhet. På The Grand kommer han att arbeta med bolagets erbjudande inom design och innovation, både vad gäller digitalt och fysiska aktiveringar. Hugmark kommer även att ha uppdrag vid sidan om sin roll på The Grand.

– Att både få jobba med och för det fantastiska gänget på The Grand och parallellt få fortsätta utveckla mina egna design- och konstprojekt är en "äta kakan och ha den kvar"-lösning som känns oerhört lyxigt och passar mig perfekt, säger Axel Hugmark.

The Grand-grundaren Mårten Larsson är nöjd med rekryteringarna.

– Vi är otroligt glada och stolta att Stella och Axel ansluter till The Grand. Vi startade i maj förra året och har rört oss snabbt framåt tillsammans med våra kunder så det känns extremt spännande att börja det nya året med två multitalanger i Stella och Axel, berättar Mårten Larsson.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.