Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

The Line förstärker sin produktionsservice med två rutinerade producenter

Publicerad: 14 januari 2020, 13:34

Producenterna Anna Tanser och Sara Lindblom värvas till The Line.


Ämnen i artikeln:

The LineProduktionsbolag

Produktionsbolaget The Line förstärker sin produktionsservice med två namn. Det är producenterna Anna Tanser och Sara Lindblom som ansluter till bolaget. Tanser kommer närmast från en tjänst som byråproducent på Åkestam Holst och kommer få rollen som exekutiv producent för all produktionsservice. Lindblom har en lång erfarenhet som film- och stillbildsproducent på bl.a Social Club och Hobby Film.

– Vi har ett stort antal förfrågningar om inspelningar och fotograferingar i Sverige och New York och jag är otroligt nöjd med att förstärka organisationen med två så etablerade namn. Extra roligt är att vi inom vår produktionsservice har kvinnor på alla ledande positioner, säger Caroline Ortmark, vd för The Line i en kommentar.

The Line startades som postproduktionsbolag 2011. I maj 2016 började man erbjuda produktionsservice efter att ha förvärvat Location Gotland. Sedan förra året har bolaget även ett kontor i New York. Under verksamhetsåret 2019 omsatte bolaget 17,5 miljoner kronor och gjorde ett rörelseresultat (EBIT) på 1,4 miljoner kronor. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

The LineProduktionsbolag

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.