Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Therése Lindgren till Discovery

Publicerad: 19 oktober 2017, 14:53

Therése Lindgren.

Youtube-stjärnan Therése Lindgren flyttar sin vlogg "Therése testar" till DPlay.


Ämnen i artikeln:

Therese LindgrenDiscovery Networks SwedenYoutube

Therése Lindgren är Sveriges största kvinnliga Youtube-stjärna med hundratusentals följare. Hennes egen kanal på Youtube har omkring 10 miljoner videovisningar i månaden. Med start den 14 november kommer man att kunna följa hennes vlogg "Therése testar" på Discoverys digitala plattform Dplay.
– Vi har länge varit djupt imponerade av Therése förmåga att skapa en relation utöver det vanliga med sina fans och sin publik, och att vi nu får möjlighet att jobba ihop är väldigt inspirerande. Vi är otroligt glada över att få välkomna Therése till Kanal 5-huset på Rådmansgatan, säger Axel Eriksson, innehållsdirektör på Discovery Networks Sweden, i ett pressmeddelande.

Själv säger hon:
– Jag måste säga att det klickade direkt på första mötet med Discovery. Vi brinner verkligen för fansen och tittarna. Därför känns det fantastiskt bra att min vlogg nu också kommer att finnas på Dplay. Och för mig som person ska det bli härligt att inspireras av alla fantastiska profiler och duktiva medarbetare i Discovery-huset.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.