Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Thomas Peterssohn till Strossles styrelse

Publicerad: 7 april 2017, 07:13

Thomas Peterssohn

Foto: Pressbild

Mittmedias tidigare vd Thomas Peterssohn tar plats i adtech-bolaget Strossles styrelse.


Ämnen i artikeln:

StrossleMittmediaThomas Peterssohn

Mittmedias tidigare vd Thomas Peterssohn går in i Strossles styrelse. Strossles affärsidé är att genom algoritmer placera relevanta artiklar och native-annonser till användarna. Thomas Peterssohn är även styrelseledamot i internationella medieorganisationen INMA.

– Idag sitter publicisterna i knät på två plattformar som fullständigt dominerar den digitala annonsmarknaden. Allt fler inser att det behövs alternativa ekosystem. Strossles lösning är intressant eftersom den samlar kraften hos många publicister som kan börja samarbeta med varandra omedelbart, säger Thomas Peterssohn.

Än så länge är Strossles plattform endast tillgänglig i 10 länder, där man knutit till sig 80 publicister, men kommer under det kommande året att rullas ut i resten av Europa.

– Vi är glada att ha med Thomas ombord och är optimistiska om framtiden. Intresset för våra lösningar har aldrig varit större. Vi räknar med att kunna presentera många fler positiva nyheter under året som kommer”, säger Strossles vd och medgrundare Magnus Hultman.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.