Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tidigare C More-chef till Readly

Publicerad: 14 juni 2018, 11:35

C Mores tidigare vice vd Robert Kviby går till digitala magasinsbolaget Readly där han får tjänsten som tillväxtchef.


Ämnen i artikeln:

Readly

I samband med att Bonnier Broadcasting organiserade om i C Mores chefsled gjorde man sig bland annat av med vd-positionen, och Manfred Aronsson fick sluta.

Sluta fick också vice vd:n Robert Kviby som nu går vidare till ett nytt bolag och tjänst. På den digitala magasinsplattformen Readly kommer han att fungera som tillväxtchef.

– Readly är på frammarsch, vi har dubblat vår omsättning det senaste året. Denna rekrytering är en del av vår fortsatta satsning med målet att växa Readly, både internationellt och på våra befintliga marknader. Med Robert ombord stärker vi vårt kunnande gällande digital kundanskaffning väsentligt, säger Jörgen Gullbranson, vd på Readly.

Robert Kviby tillträdde sin tjänst tidigare i våras.

– Vi befinner oss i en spännande fas, och för någon som är ägnar mycket tid åt leta upp och läsa intressanta artiklar, är det självklart lite av ett drömjobb att få leda growth teamet på ett bolag som Readly. Vi ser att efterfrågan på kvalitetsinnehåll från betrodda källor ökar i takt med dataintrång och fake news, och det finns inget bolag i kategorin som är så väl positionerat som Readly att möta den, säger Robert Kviby, CGO på Readly.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Readly

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.