Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tidigare DDB vd:n till Google

Publicerad: 25 januari 2017, 08:06

Carl Wåreus kommer att ansvara för Googles byrårelationer.

Carl Wåreus går till Google och får ansvar över sökjättens byrårelationer. Han kommer närmast från Forsberg&CO i egenskap av vd och/delägare.


Ämnen i artikeln:

Carl WåreusGoogle

Carl Wåreus har tidigare innehaft ledande positioner på bland annat DDB där han McDonald's,  och OMD.

– Jag har alltid imponerats av Googles tydliga vision, starka företagskultur och utvecklingskraft inom digital teknik. Nu får jag möjlighet att arbeta med digitala produkter i framkant, och kanske på sikt, bidra till en mer uthållig och bättre reklamvärld. Det känns fantastiskt kul, säger Carl Wåreus i ett pressmeddelande.

Carl Wåreus börjar på Google den 6 februari 2017. Som head of agency kommer Carl ansvara för våra affärer och relationer med byråer.

– Det är viktigt för Google att arbeta nära våra kunder och förstå deras behov. Och vårt samarbete med våra byråpartners blir allt mer betydande för oss. Carl kommer genom sin gedigna erfarenhet från såväl byrå- som kundsidan spela en viktig roll för Googles utveckling och affärer i Sverige, säger Anna Wikland, Sverigechef, Google i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Carl WåreusGoogle

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.