Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tidigare Nord DDB-chefen till Tänk Om-gruppen

Publicerad: 1 oktober 2020, 11:35

Fredrik Svensson, Maja Siösteen och Johan Falk.

Nord DDB:s tidigare byråchef Maja Siösteen blir ny HR-chef och COO på koncernen som innefattar Tillsammans, Kompis och Folket.


Ämnen i artikeln:

Maja SiösteenTillsammansFolket

I början av september rapporterade Resumé om att Maja Siösteen, byråchef på Nord DDB, som en följd av lågkonjunkturen fick lämna byrån. Nu har hon gjort klart med en ny arbetsgivare i Tänk Om-gruppen. I byrågruppen ingår Tillsammans, Kompis och Folket.

– Det känns oerhört härligt att vara en del av gänget på Götgatan. Även om många ännu jobbar på distans är värmen och den fina företagskulturen otroligt påtaglig redan nu, säger Maja Siösteen och fortsätter:

– Rollen jag kliver in i känns otroligt rätt. Att få jobba med människor, utveckla employer branding, attrahera talang och bygga kultur är fantastiskt – det är verkligen den roligaste och viktigaste utmaningen i vår bransch. Att nu dessutom få göra det med tre bolag varav alla har olika inriktningar och utmaningar men med mycket ambitiösa mål som gemensam nämnare, är mer än kittlande. Det här ska bli riktigt, riktigt kul.

Tidigare i karriären har Maja Siösteen jobbat som projektledare och ansvarig för Guldägget samt som eventchef på Veckans Affärer. Hon ersätter den tidigare HR- och employer branding-chefen Elisabet Wachtelius som går till Svenska Spel. I Maja Siösteens roll kommer hon att jobba mot både chefer och anställda.

De senaste åren har Tänk Om-gruppen haft rejäl tillväxt och det senaste året har de bland annat fått in Tink, Åhléns och Elon på kundlistan. Förra sommaren aviserade de ytterligare expansionsplaner.

– Alla de kundvinster vi haft det senaste kalenderåret gör oss än mer övertygade om att vårt samlade erbjudande såväl som de enskilda byråernas, är precis det många kunder just nu letar efter. Det får oss att tro att vi ska kunna växa antalet anställda i stora tal under kommande år. Därför väljer vi att intensifiera vårt HR-, kultur- och people-arbete ytterligare. Och jag tror inte att man kan hitta en bättre person än Maja som inte bara kan ta stafettpinnen vidare utan även öka farten ordentligt framåt, säger Johan Falk, Tänk Om-gruppens ena grundare.

Tänk Om-gruppen består av reklambyrån Tillsammans, Folket där byrån tillsammans med kund sätter ihop ett eget team och produktionsbyrån Kompis. I dagsläget jobbar cirka 70 personer inom gruppen.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.