Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tidigare pr-byrå-vd blir marknadschef

Publicerad: 21 april 2021, 08:38

Marie Angeselius Schönbeck


Marie Angselius Schönbeck blir ny marknadschef för Artificial Solutions


Svenska bolaget Artificial Solutions som arbetar med konverteringsdrivna AI-lösningar för företag rekryterar Marie Angselius Schönbeck från den amerikanska konkurrenten Amelia, tidigare IPsoft, där Marie var globalt kommunikationsansvarig.

Hon har över femton års erfarenhet från byråvärlden, bland annat som ägare och grundare av Angselius & Rönn under åtta år. Hon har bland annat arbetat med Telias börsintroduktion och med Qliks börsintroduktion på Nasdaq i USA men har även bred erfarenhet utöver investor relations. Hon lanserade exempelvis kryssningsindustrin i Sverige och har arbetat med tech B2B, konsumentvaror, spel och underhållning och med många andra branscher.

– Genom rekryteringen av Marie som marknadschef, lägger vi ännu en pusselbit i vår omorganisation. Vi är nu bättre rustade än någonsin för att erövra en än starkare position som det teknikledande bolaget inom Conversational AI. Jag har på nära håll följt Maries arbete hos hennes förra arbetsgivare och vet vilken kapacitet hon har. Det ska bli spännande att se hennes avtryck, säger Artificial Solutions vd Per Ottosson i en kommentar.

Marie Angselius Schönbeck tillträder omgående.

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.