Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tidigare PS-vd till Occasion

Publicerad: 13 juni 2016, 14:34

Ola Bringle

Ola Bringle, som lämnade sin vd-position på PS Communication och gick till Chimney för snart ett år sedan, blir nu strategi- och konceptchef på Occasion.


Ämnen i artikeln:

ChimneyPS CommunicationOccasionOla Bringle

I augusti förra året gick Ola Bringle till Chimney. Men det blev en kort sejour och nu står det klart att han värvas som strategi- och konceptchef på Occasion, enligt Dagens Media.
– Det jag ser fram emot mest är att utveckla morgondagens Brand Experience-kommunikation tillsammans med teamet. Det känns enormt kul att bli en del av den långsiktiga resa som Occasion är inne på, säger han till tidningen.

Occasion omsatte drygt 100 miljoner kronor 2015, med en vinst på 10 miljoner kronor. Vd Mattias Trotzig menar att byrån är inne i en positiv spiral, med stora tunga uppedrag och stark tillväxt.
– Med Ola som ansvarig för att driva vårt erbjudande framåt så får vi det bästa av två världar. Dels Olas mångåriga erfarenhet av branschen med kunskap om själva hantverket och vad som funkar. Men framförallt Olas spets vad det gäller digital och rörlig kommunikation samt content marketing, vilket blir allt mer naturliga delar av vårt erbjudande, säger Mattias Trotzig.

Mårten Färlin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.