Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tidigare riksdagstalman till The Labyrinth

Publicerad: 11 november 2020, 12:11

Foto: Claudio Bresciani / TT

Riksdagens tidigare talman Per Westerberg blir ny senior rådgivare på The Labyrinth.


Den politiska veteranen Per Westerberg (M) går till The Labyrinth där han får en tjänst som senior rådgivare. Per Westerberg inledde sin riksdagskarriär i slutet av 70-talet och avslutade den så sent som 2014. De sista åtta åren var han riksdagens talman. Mellan 1991 och 1994 var han näringsminister i Carl Bildts regering och har utöver det haft en rad tunga poster.

– Vi är oerhört glada och stolta över att Per valt att ansluta sig till oss. Få personer inom svensk politik har den erfarenhet och kompetens som han besitter. Jag ser mycket fram emot ett gott samarbete och att tillsammans kunna fortsätta utveckla The Labyrinths uppdrag och plattformar i syfte att skapa ökat värde för våra kunder, säger Sebastian Navab, vd och grundare av The Labyrinth, i ett pressmeddelande.

The Labyrinth bildades 2017 efter en sammanslagning av Nav PR och Hegeli public relations. Vid start satte de som mål att inom fem år bli Sveriges tyngsta public affairs-byrå. Tidigare i år rekryterade de den mångårige riksdagsledamoten Christian Holm Barenfeld (M).

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.