Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tierra värvar från Prime

Publicerad: 3 juni 2016, 08:23

Malin Österberg lämnar uppdragen på Prime.

Foto: Pressbild/Prime

Tidigare Prime-konsulten Malin Österberg ska nu ansvara för att öka kännedomen om outdoor-företaget Tierras varumärke.


Ämnen i artikeln:

Prime

Malin Österberg har en bakgrund på Borlängebyrån Confetti, Rättviseförmedlingen och Ekot på Sveriges Radio, där hon arbetade som journalist. Närmast kommer hon från en period som konsult på Primes marknadskommunikationsavdelning.

Nu tar hon över ansvaret för marknadsföring och kommunikation på Tierras sex marknader. Tierra jobbar med outdoor-utrustning och hör till koncernen Fenix Outdoor.
– Jag ser väldigt mycket framemot att få bli en del av Tierra. Det är ett varumärke som jag identifierar mig starkt med, och det är ett drömjobb där jag får kombinera min yrkeserfarenhet med mina största intressen. Jag gillar ju att surfa i iskalla vatten, klättra på berg och cykla olidligt långa mountainbikelopp. Jag blir en bra produkttestare, säger Malin Österberg i en kommentar.

Erik Tjerneld, varumärkeschef för Tierra:
– Malin kommer in som en viktig förstärkning till Tierra i en fas där det är dags att ta nästa steg i kommunikationen kring varumärket.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Prime

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.