Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tietos nya globala kommunikationschef

Publicerad: 11 maj 2015, 07:23

Kia Haring

Foto: Pressbild

I dag börjar Kia Haring sitt uppdrag som global kommunikationschef på IT-tjänsteföretaget Tieto. Hennes ansvar blir att leda den globala interna och externa kommunikationen.


Ämnen i artikeln:

Tieto

Förutom det ska Kia Haring stärka Tietos varumärke bland företagets målgrupper. Av omkring 20 års erfarenhet inom internationell marknadsföring och kommunikation är nära hälften från seniora roller i marknads- och kommunikationsteamet inom Tieto. Utöver Tieto har hon varit på företag som Fortum, Wärtsilä och på en global marknadsföringsbyrå.

– Det är en mycket inspirerande tid på Tieto som pågår – företaget har de senaste åren genomgått en omfattande förändringsprocess och är nu redo att investera för tillväxt. Det är av största vikt att vi bygger och hanterar företagets anseende och varumärke på ett systematiskt vis och kommunicerar med våra intressenter på ett engagerande, modernt och transparent sätt, säger Kimmo Alkio, vd på Tieto.

– Tieto siktar på att vara den ledande partnern för våra kunder inom såväl offentlig som privat sektor när det gäller digitalisering. Jag är mycket glad för möjligheten att få driva och utveckla relationerna till våra intressenter genom nydanande kommunikation och hjälpa Tieto att nå sina affärsmål, säger Kia Haring.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Tieto

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.