Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tillsammans värvar Lotta Mårlind: ”Hade helt andra planer än att börja på reklambyrå igen”

Publicerad: 1 juli 2021, 12:58

Foto: M.Najeb Albakar

Tillsammans Sthlm gör en nyckelrekrytering i den prisbelönade kreatören Lotta Mårlind som därmed lämnar tjänsten som marknadschef på Teenage Engineering.


Ämnen i artikeln:

Lotta MårlindTillsammans Sthlm

Lotta Mårlind har en omfattande byråbakgrund med ett flertal guld- och silverägg, ett gäng lejon från Cannes Lions samt priser i One Show priser och suttit i flera jurypgrupper vid nationella och internationella tävlingar. Hon har tidigare arbetat på byråer som Lowe Brindfors, Mother London samt Garbergs där hon även var partner under flera år. På Garbergs var hon med att ta fram fler omtalande kampanjer, bland annat ”First Person lover” och ”Skin Collection”, båda för Björn Borg.

– I vanlig ordning hade jag helt andra planer än att börja på reklambyrå igen. Men när jag klev in på Tillsammans i tron om att jag bara skulle göra ett frilansuppdrag fick jag samma känsla som jag en gång hade på Mother, att det bara bubblar och händer en massa spännande saker, så när frågan dock upp kändes det helrätt och jättekul att börja jobba tillsammans på fast basis med detta grymma gäng, säger Lotta Mårlind i en kommentar.

Senast kommer Lotta Mårlind från Teenage Engineering där hon hade tjänsten som marknadschef och inhousechef. Hon har även haft flera sidoprojekt, bland annat har hon varit en stor del av framtagningen av Lotta Lundgrens kokböcker där hon i år blev belönad med ett silverägg i förpackningsdesign för boken ”Laga mig”.

– Vi är ohört glada att Lotta börjar hos oss. När vi träffade henne kände vi direkt att vi var en perfekt match. Hon är en superkompetent och riktigt vass kreatör med gedigen erfarenhet. Lotta har en otroligt härlig personlighet och en energi samt en inställning som gör att man känner att nu jäklar kör vi, säger Sofia Weman, managing director på Tillsammans Sthlm i en kommentar.

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.