Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Timecut rekryterar ny vd

Publicerad: 14 augusti 2018, 08:27

Leif Andersson och Mårten Wahlström

Foto: Pressbild

Mårten Wahlström lämnar Svensk Fastighetsförmedling efter 13 år och ansluter som ny vd för Timecut.


Mediebolaget Timecut rekryterar Mårten Wahlström som ny vd. Han lämnar Svensk Fastighetsförmedling efter 13 år, där han haft rollen som IT-chef.

Mårten Wahlström är dock inte helt ny inom mediebranschen. Han har tidigare haft roller som analytiker, CIO, medierådgivare och IT-direktör på mediebyråer som Mediabroker, Mediacom och Gray Media Group, och suttit i styrelsen för bland annat Hemnet.

– Det finns en extremt stor potential i Timecuts verktyg Marknadsportalen. Mervärdet som det erbjuder är heltäckande och kommer gå att förfina och förädla åt alla håll, säger Mårten Wahlström i en kommentar.

Hans nya uppdrag blir att  utveckla Timecut mot att bli mediebranschens ledande techbolag och befästa positionen som marknadsledare.

Tidigare vd:n, Leif Andersson, kommer att fortsätta inom bolaget med fokus på försäljning och kundrelationer.

– Mårten tillför Timecut väldigt stor kompetens och erfarenhet. Det är viktigt i transformationen från mediebolag till techföretag vilket innebär att våra kunder fortsätter samarbeta med en leverantör i framkant. Mårten och jag blir en stark kombination, säger Leif Andersson.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.