Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Titti Schultz lämnar NRJ

Publicerad: 11 augusti 2016, 14:50

Titti Schultz slutar på NRJ.

Foto: Wikimedia Commons

Radioprofilen Titti Schultz lämnar NRJ där hon gjort morgonprogrammet "Vakna med NRJ". Istället ska Daniel Paris och Ellen Bergström ta över.


Ämnen i artikeln:

RadioDaniel ParisTitti SchultzNRJ

I våras slutade Roger Nordin som programledare hos NRJ för att istället återvända till konkurrenten MTG. Nu står det klart att även Titti Schultz lämnar kanalen. Till Expressen säger hon att det varit klart i flera månader.
flera månaders tid, och att det varit en odramatisk process.
– Det var inget drama runt det, utan vi var överens. Jag har under lång tid velat hitta på något annat, och vi skiljs i bästa samförstånd, säger hon till tidningen.

Till skillnad mot kollegan har Roger Nordin har hon inget nytt radiojobb på gång.
– Nu ska jag fokusera på att vara moderator och konfrencier, och jag skriver i en del tidningar. Men radion är min största kärlek, så det vore roligt, säger hon.

I höst kommer istället Youtubestjärnan och skådespelaren Ellen Bergström och programledaren Daniel Paris att sända NRJ:s morgonprogram tillsammans med Ola Lustig.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.