Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Titti Schultz till SR

Publicerad: 22 december 2016, 12:32

Titti Schultz går från kommersiell radio till public service.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Efter en lång karriär inom kommersiell radio går programledaren Titti Schultz till Sveriges Radio P5 Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Titti SchultzNRJSveriges Radio

Tidigare i år lämnade Titti Schultz NRJ:s morgonprogram. Då var det inte klart vad hennes nästa karriärutmaning skulle bli. Nu står det klart att hon går till P5 Stockholm.
– Vi är väldigt glada och stolta att kunna presentera Titti Schultz som ny programledare för P5 STHLM. Förutom sin långa erfarenhet som programledare har hon också ett stort engagemang – Titti kommer att ge lyssnarna en energifylld och aktuell morgon, säger Andreas Miller, kanalchef för P4 Stockholm och P5 STHLM i ett pressmeddelande.

Titti Schultz har programlett morgonprogram sedan 1998 då hon började på Rix MorronZoo.
– Det här kan bli det mest spännande jag någonsin gjort! Många ser fram emot julen, jag räknar dagarna tills jag får kasta mig ut i etern igen. Jag har gjort radio länge och när det gäller hantverket är det mesta mycket snarlikt jämfört med andra radiokanaler, men i övrigt så finns det möjligheter och en bredd hos Sveriges Radio som jag längtat efter, säger Titti Schultz.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.