Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tjebbes comeback – går till KAN

Publicerad: 24 januari 2017, 12:24

Foto: Christoffer Lomfors

Efter två år som klubbchef i FC Rosengård gör Klas Tjebbes comeback i byråbranschen.


Ämnen i artikeln:

KANKlas Tjebbes

För två år sedan lämnade Klas Tjebbes oväntat byråbranschen för att ta över som klubbchef för fotbollsklubben FC Rosengård. Nu gör han comeback i byråbranschen genom att gå till KAN Malmö.

På KAN kommer Tjebbes att arbeta som kommunikationsstrateg och vara delaktiv i varumärkesbyggande åt byråns samtliga kunder. Utöver det kommer Tjebbes att arbeta med bearbetning av nya kunder.

– Det är en kanonvärvning. Klas kommer att få en tung roll på byrån och vi värdesätter både hans strategiska kunskaper och hans förmåga att få människor att arbeta effektivt tillsammans, säger Per Harrysson, VD på KAN.

– Jag har haft förmånen att välja noga vilket som skulle bli mitt nästa jobb och KAN har hela tiden varit mitt förstaval. Jag tror stenhårt på byråns sätt att gå till marknaden, här finns starka ägare och här finns ambitionerna att bygga något som är betydligt större och starkare, även på nationell nivå, säger Klas Tjebbes.

Tjebbes har tidigare varit VD på McCann Malmö, Eight Communications och Wonderleap. Han har även suttit i styrelsen för Sveriges Kommunikationsbyråer under ett flertal år.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

KANKlas Tjebbes

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.