Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Toppchef från Lowe Brindfors blir ny vd på Eventum

Publicerad: 2 september 2015, 10:04

Mats Ahldén (avgående vd), Nico Hasselström (ny vd) och Staffan Holm (ordförande) på Eventum.

Eventum delar upp verksamheten i ett rättighetsbolag vid sidan av eventbyrån. Ny vd blir Nico Hasselström som kommer från Lowe Brindfors.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerVdLowe BrindforsEventumEventbyråer

Nico Hasselström kommer från en nyckelroll som vice vd på Lowe Brindfors. Innan dess var han partner och projektledare på Åkestam Holst. Nu tar han över eventbyråverksamheten som utgör kärnan i Eventum.
– Han är en gedigen marknadsstrateg som både har jobbat med nykundsbearbetning och haft ledande positioner, säger Mats Ahldén som kliver ned från rollen som vd.

– Det ska bli oerhört spännande att få leda och utveckla Eventum tillsammans med alla duktiga medarbetarna där. Jag hoppas kunna bidra med ett brett perspektiv i varumärkesfrågor och dra nytta av min erfarenhet från att under 15 år ha arbetat med några av de största varumärkena och organisationerna, säger Nico Hasselström i en kommentar.

Mats Ahldén kommer från och med i höst att ägna sig helhjärtat åt att vidareutveckla det nya rättighetsbolaget som äger "Mamma Mia" The Party" och "National Geographic Live".
– Mamma Mia! The Party är ett utmärkt exempel på en rättighet som ligger i linje med vad vi tror på och vill satsa på. Jag har de senaste 15 åren arbetat med en fot i kommunikationsbranschen och en i underhållningsbranschen. Nu tar jag steget fullt ut och renodlar min roll mot underhållningsbranschen, säger han.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.