Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Toppchefer lämnar Mitt i

Publicerad: 16 december 2016, 14:54

Vice vd:n Magnus Häggström och kommersiella direktören Michael Fällström tvingas lämna gratistidningsbolaget, skriver Dagens Media.


Ämnen i artikeln:

Mitt iMichael FällströmMaria Croon

Så sent som i våras rekryterade Mitt i Michael Fällström som kommersiell direktör. Men sedan dess har bolaget bytt vd, och nu bekräftar den nytillträdda vd:n Maria Croon för Dagens Media att han får lämna företaget. Dessutom ryker vice vd:n Magnus Häggström när de nu genomför en omorganistion.

– Magnus Häggström slutar, han varit vice vd. När det gäller Michael Fällström så vi en omorganisation, där hans roll försvinner. Vi optimerar strukturen på säljavdelningen helt enkelt, säger Maria Croon till Dagens Media.

Mitt i har sedan Segulahs köp 2014 förvandlats från en vinstmaskin till ett företag som går med miljonförlust. I morgon kan du läsa en längre intervju här på Resumé med Maria Croon om hur hon ska vända gratistidningskoncernen.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.