Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tourn värvar Cecilia Björck från Cube

Publicerad: 28 augusti 2017, 12:34

Foto: Pressbild

Influencer marketing-byrån Tourn värvar Cecilia Björck som ny key account manager med agentansvar. Björk kommer närmast från konkurrerande byrån Cube.


Ämnen i artikeln:

Influencer marketingCubeKenza ZouitenTourn

Influencer marketing-byrån Tourn har specialiserat sig på dataanalys av influencer-kampanjer. Byrån samarbetar idag med influencers som Kenza Zouiten, Bianca Ingrosso och Carolina Gynning. Nu värvar de Cecilia Björck som key account manager med agentansvar. Björck kommer närmast från konkurrerande influencer-byrån Cube.

– Att ta steget över till Tourn kom mycket naturligt eftersom de samarbetar med Sveriges största och viktigaste influencers. Detta i kombination med en unik teknisk plattform samt fokus på långsiktiga relationer gör Tourn till en av de allra främsta aktörerna i det här segmentet. Dessutom är det ett härligt gäng, säger Cecilia Björck, ny key account manager på Tourn.

– Med sin långa erfarenhet kommer Cecilia att driva oss framåt och hon kommer bland annat ansvara för samarbetet med Alexandra Bring. Sedan är hon en väldigt fin och ödmjuk människa som medarbetare, kunder och influencers uppskattar. Jag och min kollega Max har arbetat med henne tidigare och vi vet att vi värvat en av branschens absolut bästa, säger Nader Chebaro, head of premium sales på Tourn.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.