Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Tradedoubler skär ned

Publicerad: 29 December 2015, 08:01

Matthias Stadelmeyer, vd på Tradedoubler sedan 2014.

Foto: Press

Det svenska internetbolaget Tradedoubler skär ned med tio personer. Dessutom har CFO Tomas Ljunglöf sagt upp sig och lämnar under 2016.


Tradedoubler är ett företag inom affiliatemarknadsföring, grundat 1999 av Felix Hagnö och Martin Lorentzon och är listat på Stockholmsbörsen. Nu tvingas de genomföra effektivitetsåtgärder, bland annat genom att minska antalet anställda med tio personer. Minskningen drabbar bolagets ledning.

Åtgärden medför att fjärde kvartalet belastas med engångskostnader som beräknas till tio miljoner kronor.

Tomas Ljunglöf, CFO i Tradedoubler, har nu sagt upp sig och lämnar bolaget senaste augusti 2016. Han har varit CFO de senaste två åren.
– Tomas och hans team har på ett mycket förtjänstfullt sätt bidragit i arbetet med att vända Tradedoubler. Å både styrelsens och ledningens vägnar önskar jag Tomas all lycka i framtiden, säger Matthias Stadelmeyer, vd för Tradedoubler, i en kommentar.

Bland Tradedoublers annonsörer finns exempelvis CDON, Expedia och American Express. Det handlar om totalt cirka 2 000 kunder som når 140 000 publishers.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.