Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tre nya delägare i Westander

Publicerad: 19 december 2018, 07:48

Mattias Falk, Maja Stridsberg och Zeynep Isi.

Maja Stridsberg, Mattias Falk och Zeynep Isi blir delägare i pr-byrån Westander. Det innebär att byrån har totalt 21 anställda som delägare.


– Jag är glad att så många kollegor väljer att investera i Westander. Delägarskap uppmuntrar till långsiktighet och stärker de ekonomiska incitamenten att expandera, säger Westanders vd Patrik Westander i ett pressmeddelande.

Maja Stridsberg har jobbat fyra år på Westander. Hon är ansvarig för pr-skolan och specialiserad inom opinionsbildning och digital kommunikation. Resumé utsåg henne i år ill en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer.

Mattias Falk har jobbat två år på Westander. Han är specialiserad på opinionsbildning och hälsofrågor. Tidigare har han arbetat länge som journalist inom tidskriftsbranschen, bland annat på Bonnier Tidskrifter.

Zeynep Isi har jobbat ett år på Westander. Hon är kontorsassistent och har därmed en nyckelroll i byråns strävan att skapa en trevlig arbetsmiljö för kollegor och kunder. Tidigare har hon bland annat arbetat på ICA Kvantum BEA i Enskede.

Westander värderas till 20,3 miljoner kronor och priset för de nya delägarnas 0,2 procent vardera är därmed cirka 41 000 kronor. Värdet på företaget har de senaste sex åren ökat med 93 procent, från 10,5 miljoner kronor när medgrundaren Henrik Westander började sälja sina aktier och värderingsmodellen fastställdes.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.