Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tre nya kreatörer till Nosy

Publicerad: 5 november 2018, 08:23

Karl Andersson, Marie Swahn och Per Berthels.

Kommunikationsbyrån Nosy, f.d Klirr, anställer Karl Andersson, Per Berthels och Marie Swahn.


Ämnen i artikeln:

Nosy

Tidigare i år bytte kommunikationsbyrån Klirr namn till Nosy, detta för att signalera att man ställt om sitt erbjudande till fullservice. I samband med namnbytet tog Mirja Kais över vd-rollen på byrån.

Nu rekryterar man tre nya kreatörer till byrån. Från Passion Lab ansluter Per Berthels och Marie Swahn som art director respektive copywriter.

– Per och Marie kom som ett team från Passion Lab och hade utöver en sprudlande kreativitet en massa insikter i PR, sponsring och event som vi blev väldig intresserade av, säger Nosys creative director Filip Lindquist, vi kände också att de skulle bli viktiga för kulturen här på byrån.

På Nosy kommer de att jobba med KLM, Ariel A+ och Cylinda.

Man har även rekryterat den tidigare art directorn Kalle Andersson från Volt. På Nosy kommer han att som senior concept creative jobba med kunder som Shell, KLM, Pensionsmyndigheten och Frösö Park Hotel.

– När jag och vår VD Mirja Kais, träffade Kalle första gången uppstod det direkt ett habegär, berättar Filip vidare, vi kände båda instinktivt att Kalle var exakt det byrån behövde för vårt fokus på att stärka byråns kreativitet.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nosy

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.