Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tre nya medarbetare på Bedow – rekryterar design director från Happy F&B

Publicerad: 8 oktober 2021, 12:32

Victoria Englund, Thomas Chan och Martin Bergström.

Foto: Petter Dybvig

I somras meddelade Bedow att man tillsätter en ny styrelse för att utveckla arbetet. Nu tar byrån ännu ett steg och rekryterar tre personer: två nyutexaminerade designers från Berghs och Hongkong Polytechnic University, och en design director från Happy F&B.


Ämnen i artikeln:

BedowHappy F&B

Från Happy F&B rekryterar Bedow alltså Martin Bergström, som varit design director på Happy F&B i nio år. Han får samma roll på Bedow och blir därmed deras första design director, något som är del av den strategi som utarbetats av den nya styrelsen.

LÄS MER: Ny styrelse ska utveckla designbyrån Bedows erbjudande

– Det känns väldigt kul och spännande att ansluta till Bedow och bidra till utvecklingen av strategi och design. Studion har hållit en hög kreativ nivå under 15 år och jag är stolt över att få vara med och ta nästa steg, säger Martin Bergström i pressmeddelandet.

Man anställer också två nya designers. Sedan sommaren 2019 har studion kontor i Hongkong, och från just Hongkong Polytechnic University rekryterar man Thomas Chan. Även tidigare Berghs-studenten Victoria Englund värvas. Båda har gjort praktik på Bedow tidigare.

– Vi har flera nya internationella kunder och Martin, Victoria och Thomas blir ett perfekt tillskott till verksamheten, kommenterar grundaren Perniclas Bedow i pressmeddelandet.

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

BedowHappy F&B

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.