fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tre nya på Make Your Mark

Publicerad: 20 september 2018, 10:46

Anna Westman Swantesson, Terese Allert och Viktor Josefsson.

Contentbyrån Make Your Mark rekryterar Terese Allert, Anna Westman Swantesson och Viktor Josefsson.

Ämnen i artikeln:

Make Your Mark

Contentbyrån Make Your Mark leds av tidigare chefredaktören på Café, Jonas Terning, och har jobbat med kunder som E.ON, Stadium, Klarna och Adidas. Nu gör de tre nyförvärv:

Anna Westman Swantesson, som senast kommer från Sveriges Radios poddredaktion, och som på Make Your Mark fortsatt kommer utveckla poddar åt Make Your Marks kunder. Hon har tidigare som journalist arbetar på SVT, UR och Aftonbladet.

Terese Allert, som senast kommer från ungdomstidningen FRIDA (Årets tidskrift 2016 och Årets digitala tidskrift 2016 på Tidsskriftsgalan), där hon varit chefredaktör. På FRIDA har hon lett utvecklingen från print till digital och varit drivande i kommersiella kampanjer och digitala satsningar som #jaggillarmig.

Viktor Josefsson, som har varit delägare i tidningen och sajten Transition Magazine, jobbat som pr-konsult på Ibeyostudio (med varumärken som Vans och Corona) och haft en roll som Senior Account Manager på Getty Images där han jobbat med projektledning av visuellt material mot 500 svenska byråer.

Terese Allert och Viktor Josefsson kommer framförallt att arbeta med den redaktionella strategi och produktion Make Your Mark gör för Klarna.

– Alla tre rekryteringar har en bred och blandad erfarenhet, som kommer vara till stor nytta för våra kunder.
Det var länge sedan jag såg fram emot en höst så här mycket, säger Jonas Terning, vd på Make Your Mark.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev