Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tre nya på McCann

Publicerad: 10 november 2016, 12:47

Här är de nya på McCanns Stockholmskontor.

Kreatörsduon Arvid Nittve och Ludvig Ehrenstråhle kommer från M&C Saatchi. Linda Hårleman blir ansvarig och growth director för McCanns nya Live Studio.


Ämnen i artikeln:

McCann StockholmAdam KerjMcCann

McCann Stockholm expanderar med tre nya personer. En av dem är återvändaren Ludvig Ehrenstråhle som de senaste åren arbetat på M&C Saatchi. Med sig tar han radarpartnern Arvid Nittve. Tillsammans har de arbetat med Norwegians globala kommunikation, E.ON och Hemköp.
– Vi är mycket stolta över det vi gjort på M&C Saatchi, men känner att McCann nu är ett naturligt nästa steg med tanke på allt som är på gång där med alla härliga människor, säger Arvid Nittve i en kommentar.

Linda Hårleman har de senaste tio åren arbetat i New York, på den digitala byrån Whispr Group. Nu får hon ansvar för att bygag upp McCanns nya livestudios.
– Vi är jätteglada över att Linda, Ludvig och Arvid börjar på McCann. Det är har alla gjort fina, uppskattade jobb och med Linda får vi in en helt unik begåvning som gör att våra Planners, kreatörer och kunder kommer att kunna navigera och röra sig ännu snabbare fram i ett medielandskap i konstant förändring och som fler av våra kunder efterfrågar. Framför allt är de fantastiska, nyfikna personer som kommer att göra oss bättre, säger Adam Kerj CCO på McCann i Norden.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.