Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tre nya till Cohen+Co

Publicerad: 14 oktober 2016, 13:40

Rekryteringsföretaget tar in tre nya personer som ska dra affären framåt.


Ämnen i artikeln:

Rekrytering

Resumé har tidigare berättat om Cohen+Co och deras metodik för att hitta de hetaste talangerna i kommunikationsbranschen. Nu har de värvat ytterligare tre personer som ska arbeta med rekrytering och talangutveckling på global basis. Dessa är:

Sarah S-Latef Engström, COO
Kommer senast från Viacom där hon under de senaste 6 åren har haft flera roller men senast Director of Consumer Insights & Analytics.
Anna Carlstedt, Head of Business Operations
Över 10 års erfarenhet från roller inom framförallt marknad och operations på JENSEN education och EF, baserad i bland annat London, Zürich och Santa Barbara.
Dimona Fessahaie, Talent & Business Coordinator Bakgrund som beteendevetare och med erfarenhet från PR-byråer i London och som kommunikatör inom mat- och dryckesbranschen.

– Vi jobbar för kandidaterna och företräder dessa i form av agenter. Precis som exempelvis en sportagent. I sitt talangstall har de bland annat copywriters, fotografer, creative directors, PR- och public affairs-konsulter men även försäljningsdirektörer och affärsutvecklare som Cohens kunder rekryterar eller anställer till projekt, förklarar Mona Cohen, grundare och vd.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Rekrytering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.