Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tre nya till Narva

Publicerad: 10 oktober 2019, 08:36

Kalle Hindrikes, Sofie Sundin och Johan Gomez de la Torre.

Narva lanserade nyligen en ny mission och strategi nu anställer kommunikationsbyrån en rad personer med kompetens i linje med förändringen.


Kalle Hindrikes kommer närmast från Socialdemokraterna i rollen som kommunikationschef för partiet Stockholmsregionen. Innan dess har han arbetat med politisk styrning av hälso- och sjukvård. Han kommer fortsättningsvis att arbeta med Narvas uppdrag inom kriskommunikation, påverkansarbete och public affairs.

Sofie Sundin
som närmast kommer från advokatbyrån Vinge där hon bland annat arbetat med projektkoordinering inom M&A, köp- och säljtransaktioner samt börsintroduktioner. Nu kommer hon arbeta med Narvas erbjudande inom finansiell kommunikation.

Från Stockholm Science City rekryteras Johan Gomez de la Torre som kommer arbeta med Narvas kunder inom hälsa, life science och innovation. Han är civilingenjör i grunden och har en doktorsexamen i nanoteknologi. Är en av grundarna av företaget Disruptive Materials och har även arbetat med finansiering av läkemedelsföretag på Vinnova.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.