Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tre nya till Pool – tar in Svenssons byråledare

Publicerad: 10 mars 2020, 12:28

Felicia Wide, Sandra Kollberg och Tomas Carrfors.

Kommunikationsbyrån Pool rekryterar Tomas Carrfors, Sandra Kollberg och Felicia Wide.


Ämnen i artikeln:

Pool

Det senaste året har kommunikationsbyrån fått in kunder som Däckpartner, Menigo och Twilfit, kunduppdrag som lett till att byrån förstärkt.

Nu rekryterar man tre ytterligare medarbetare i Tomas Carrfors, Sandra Kollberg och Felicia Wide. Tomas Carrfors har de senaste 16 åren varit copywriter, byråledare och partner på Svenssons reklambyrå.

– Pool har en så tydlig drivkraft i att skapa kommunikation som ger en meningsfull upplevelse för uppdragsgivaren och deras kunder, säger Tomas Carrfors. Jag tror så starkt på att det är framtiden att jag valde att sluta på Svensson där jag haft en ledande roll i 16 år. Här får jag bättre utväxling på det jag är bra på, nämligen att skapa och sprida idéer som gör verklig skillnad för människor, säger Tomas Carrfors i ett pressmeddelande.

Sandra Kollberg kommer i sin tur från Berntzonbylund/Hilanders där hon jobbat som operativ projektledare. Tidigare i karriären har hon jobbat på byråer som Fungera och Bergström & Sund. 

Felicia Wide kommer närmast från en retuschörsutbildning och en period som föräldraledig. På Pool kommer hon att jobba som office manager och bildbehandlare.

– Vi ser en tydlig trend att pendeln är på väg att svänga tillbaka mot varumärkesbyggande marknadskommunikation. Fler företag inser att marketing automation och performance marketing driver försäljning kortsiktigt, men inte höjer värdet på vare sig företaget eller deras produkter långsiktigt. Det kan däremot meningsfulla upplevelser göra. Vi har fått in flera nya kunder och har ambitionen att dubbla antalet kunder som vill satsa på det. Som jag ser det har vi ett samhällsuppdrag. Ju fler som jobbar hos oss och med oss, desto bättre kommer kommunikationen och upplevelser för alla som verkar i samhället att bli. Vi har siktet högt ställt. Sandra, Felicia och Tomas är väldigt bra människor för den ambitionen, säger Pools vd Hanna Steiner i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Pool

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.