Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tre pa-konsulter till Ehrenberg Sørensen

Publicerad: 5 april 2018, 10:33

Ehrenberg Sørensen Kommunikation rekryterar pa-konsulterna Ellen Nilsson, Emilia Cullborg och Nicolai Svejgaard.


Ehrenberg Sørensen Kommunikation verkar med gränsöverskridande kommunikationslösningar i Öresundsregionen med inriktning på transport och turism.

De senaste åren har man även expanderat med kontor i Oslo och Stockholm.

Nu rekryterar man ytterligare tre public affairs-konsulter i Ellen Nilsson, Emilia Cullborg och Nicolai Svejgaard. Trion kommer att ansluta under april och maj.

Ellen Nilsson får rollen som juniorkonsult och har tidigare i karriären jobbat med flera olika förtroendeuppdrag inom Botkyrka kommun.

Emilia Cullborg kommer från Volvo Group där hon haft en roll som public affairs director.

Nicolai Svejgaard har under många år jobbat politiskt, både på nationell och internationell nivå, bland annat som kandidat till EU-parlamentet och som chef för en dansk politisk intresseorganisation.

De tre nya rekryterna kommer att jobba med byråns danska och svenska kunder med fokus på Öresundsregionen.

– Jag är både glad och stolt över att vår satsning på den svenska och danska marknaden har gett resultat. Vi har under det senaste året välkomnat flera nya kunder och våra existerande kunder har gett oss fortsatt förtroende. Vi har hittat tre nya, mycket kompetenta medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter, något som kommer att stärka vårt public affairs-erbjudande ännu mer, säger Magnus Ehrenberg, grundare av Ehrenberg Sørensen Kommunikation.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.