Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tre seniorkonsulter till JCP

Publicerad: 10 oktober 2016, 14:08

Kajsa Ekelund, Ida Holmen på JCPr och Mattias Falk på JCP

Det svenska kommunikationshuset JCP, del av den skandinaviska JCP-koncernen, fortsätter att växa och anställer tre nya medarbetare. Kajsa Ekelund, Ida Holmen på JCPr och Mattias Falk på JCP.


Ämnen i artikeln:

JCPRekrytering

JCP (Just Cruzin Production), det skandinaviska kommunikationshuset som specialiserar sig inom pr, event, reklam, digital och utlandsevent från sina kontor i Stockholm, Oslo och Köpenhamn fortsätter sin nu 18-åriga resa och rekryterar tre seniora projektledare.

Kajsa Ekelund ansluter JCPr från jobbet som kommunikationschef på Mediamarkt. Dessförinnan har hon bland annat arbetat som PR-konsult på Polhem PR i Stockholm.

– Under åren har jag fått förmånen att arbeta med en rad olika kommunikationsuppdrag. JCPr har ett modernt erbjudande och är en byrå på frammarsch. Otroligt spännande och roligt att ansluta teamet, säger Kajsa Ekelund i en kommentar.

Ida Holmen, som kommer från marknadssidan på varumärken som Volcom, The North Face och Skullcandy säger:

- Det ska bli jättespännande att bli en del av JCP-familjen. Ett företag som jag har följt med entusiasm sedan deras uppstart i Norge för arton år sedan. Jag ser verkligen fram mot att jobba med duktiga människor och vara med att forma Sveriges bästa pr-team och Skandinaviens ledande kommunikationshus.

Mattias Falk har över femton års erfarenhet från reklambranschen men har på senare år jobbat nästan uteslutande inom event, både som konsult mot byråer men även med egna kunder. Det har gett honom en bred och disciplinöverskridande kompetens som han nu drar nytta av i rollen som projektledare.

– Jag blev kontaktad av JCP samtidigt som jag på allvar börjat längta efter att vara en del av ett större sammanhang efter nästan sex år som frilans. Beslutet att få jobba med så många duktiga människor var enkelt,säger Mattias Falk.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

JCPRekrytering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.