Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Trendgruppen PR byter vd

Publicerad: 12 november 2021, 12:49

Maria Hartog-Holm i förgrunden framför bolagets ägare Karin Sköldberg.

Foto: FOTO DAVID THUNANDER

Maria Hartog-Holm är ny vd på Trendgruppen PR. Hon tar över uppdraget från byråns ägare Karin Sköldberg.


Maria Hartog-Holm har arbetat på Trendgruppen PR sedan 2014 som kundansvarig pr-konsult och projektledare för flera av bolagets internationella kunder. Hon har också suttit med i företagets ledningsgrupp sedan 2019.

Den tidigare vd:n Karin Sköldberg fortsätter att arbeta både strategiskt och operativt på byrån där hon framför allt kommer att arbeta som företagets creative director.

Hon kommer även att lägga mer tid på externa uppdrag som jury- och styrelsearbete och samarbetsprojekt inom designbranschen.

Trendgruppen PR 15 år 2022 och Trendgruppen PR grundades 2och är en strategisk pr- och kommunikationsbyrå nischad inom design, arkitektur och livsstil. Under senaste räkenskapsåret 2020 minskade omsättningen till sju miljoner kronor (8 mkr). Rörelseresultatet landade på 471 000 kronor
(39 tkr).

– Trendgruppen PR ska med Maria vid rodret växa inom vårt segment, men även bredda bolagets verksamhet inom nya nischer. Vårt mål är att öka bolagets omsättning till 20 miljoner under en treårsperiod. Själv kommer jag att fokusera på det som jag tycker är allra roligast: nytänk och konceptutveckling, kommenterar Karin Sköldberg, ägare av Trendgruppen PR.

Bland bolagets kunder återfinns Arkdes, Cervera, DUX, Fiskars, Iittala, Kvänum, Minotti och Rörstrand.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.