Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Trendgruppen PR rekryterar två

Publicerad: 4 maj 2018, 07:37

Foto: Pressbild

Josefin Dysenius anställs som Junior PR-konsult och Lina Fall blir ny Projektkoordinator.


Ämnen i artikeln:

ByråvalRekrytering

Trendgruppen PR som har fokus på inredning, livsstil och arkitektur förstärker nu byrån med två nya positioner. Josefin Dysenius, närmast från marknadssidan inom modebranschen, går in som Junior PR-konsult. Lina Fall blir ny Projektkoordinator och har sedan tidigare erfarenhet som frilansande projektledare och stylist.

– Trendgruppen PR har under hösten omstrukturerat verksamheten för att ligga i framkant och kunna erbjuda sina kunder relevanta tjänster utifrån hur det nya medielandskapet ser ut. I detta omfattande arbete ligger flytten till den nya 300 kvadratmeter stora lokalen, där vi kan erbjuda våra kunder mer än bara ett showroom. Med Josefin Dysenius och Lina Fall stärker vi upp organisationen med mer fokus på digital media och upplevelsen vid besök i vår lokal, säger, Karin Sköldberg, grundare och VD på Trendgruppen PR, i en kommentar.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

ByråvalRekrytering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.