Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Trigger Stockholm värvar klimataktivisten Kitty Ehn

Publicerad: 9 juni 2017, 11:24

Trigger Stockholm knyter till sig Kitty Ehn som rådgivare. Ehn har tidigare jobbat som journalist och pr-koordinator på Oatly.


Ämnen i artikeln:

TriggerOatly

Kitty Ehn kommer närmast från pr-programmet på Berghs School of Communication.

– Vi är otroligt glada över att Kitty börjar på Trigger Stockholm. Hon är en sådan där en-på- miljonen-talang med en väldigt spännande och relevant meritlista. Hon har en otrolig förmåga att sätta ord på komplexa sammanhang, en självklarhet i allt hon säger och gör samt en genuin vilja och förmåga att skapa verklig förändring. Förväntningarna var höga men överträffades direkt vid första mötet, säger Dora Streiffert, vd på Trigger Stockholm.

Kitty Ehn har tidigare jobbat som journalist på DN Kultur, ledarskribent på Dagens Arena och som pr-koordinator på Oatly och beskriver sig själv som en passionerad nationalekonom, journalist och klimataktivist som valt kommunikation som sitt medel för att driva igenom förändringar.

– Jag tror på värderingsdriven kommunikation, innovation och affärsutveckling som verktyg för att göra verklig skillnad. Därför var Trigger ett självklart val för mig. Här får jag utlopp för allt som jag brinner för och får arbeta med kollegor som gör världen lite bättre varje dag, berättar hon i ett pressmeddelande.

Kitty Ehn tillträder sin tjänst i juni och kommer hjälpa byråns kunder i deras hållbarhetsarbete.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

TriggerOatly

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.