Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Trio ansluter till Oakwood

Publicerad: 4 september 2018, 12:18

Caroline Appelgren, Alexander Flink och Ahmed Abdulrahman.

Ett halvår efter att Oakwood ställt om sitt erbjudande ansluter Ahmed Abdulrahman, Alexander Flink och Caroline Appelgren till den digitala designbyrån.


Ämnen i artikeln:

Oakwood

Tidigare i år återvände Sebastian Broms till vd-rollen på Oakwood. I samband med det valde byrån att ställa om sitt erbjudande från fullservice till en mer designinriktad digitalbyrå. Förändringarna skedde efter att både Sebastian Broms och den tidigare vd:n Anna Frick såg en marknad där alltfler kunder hade de kompetenser Oakwood erbjöd inhouse.

Efter att under omställningsperioden ha skalat ned sin personalstyrka började man i våras återigen att rekrytera. Och nu ansluter ytterligare tre personer till byrån.

Ahmed Abdulrahman och Alexander Flink ansluter som seniora frontend utvecklare från Fyndiq respektive Bannerboy. Utöver utvecklingssidan förstärker Oakwood även på UX-fronten genom Caroline Appelgren som går in som UX designer.

– Oakwood har ett spännande sätt att se på hur man genom ux och design bygger varumärken online. I det här huset vet alla att strategi, design och teknik måste samspela för att få produkter att flyga vilket stämmer överens med hur jag gillar att jobba. Det känns jätteroligt att fortsätta min resa tillsammans med det här gänget, säger Caroline Appelgren.

– Med ett otroligt starkt halvår i ryggen känns det roligt och efterlängtat att förstärka vår familj med tre fantastiskt duktiga medarbetare, säger Oakwoods vd Sebastian Broms.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Oakwood

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.