Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Trio pr-konsulter till Ibeyostudio

Publicerad: 13 september 2019, 07:54

Kommunikationsbyrån Ibeyostudio rekryterar Lotta Signeul, Alexander Urombi och Philip Carabi.


Lotta Signeul kommer närmast från designmässorna Stockholm Furniture & Light Fair och Formex där hon jobbat med pr- och kommunikation. På Ibeyostudio får hon en roll som senior projektledare och pr-konsult.

Alexander Urombi har de senaste åren jobbat med modevarumärket New Black där han varit med och byggt upp varumärket och haft en hand i alltifrån pr, event, content och influencer marketing. På Ibeyostudio kommer han att jobba som junior pr-konsult med uppdrag att stärka Ibeyos influencererbjudande.

Slutligen rekryterar Ibeyostudios Philip Carabi som junior pr-konsult. Philip Carabi har nyligen tagit sin kandidatexamen i strategisk kommunikation vid Lunds Universtitet. Under utbildningen har han både praktiserat och jobbat deltid på byrån.

– Det känns fantastiskt att få starta upp hösten tillsammans med den här trion och resten av vårt gäng. Jag är övertygad om att de alla kommer att vara med och bidra till Ibeyostudio som en ständigt aktuell, spännande och kul byrå. Jag är oerhört glad för detta, säger Johanna Sörstrand, Ibeyostudios VD.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.