Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Trio till Nine Yards

Publicerad: 6 maj 2016, 10:27

Manfred Isberg, Camilla Elofson och Ivar Lantz är nya på Nine Yards i Malmö.

Foto: Pressbild/Nine Yards

Malmökontorets uppdrag blir fler och man förstärker därför med Manfred Isberg som kreatör, Camilla Elofson som projektledare och Ivar Lantz som formgivare.


Ämnen i artikeln:

Nine Yards

Mats Nilsson, byråchef på Nine Yards i Malmö menar att man har lyckats rekrytera tre ”vassa” individer.
Ivar Lantz och Manfred Isberg tog vi in som ett team, de har ett modernt förhållningssätt till att skapa effekt och hög kreativ förmåga. Camilla Elofson är kommunikatör med en bred kompetens inom marknadsföring och varumärkesfrågor, säger han i en kommentar.

I förra året köpte Nine Yards byrån Crowd – och man planerar att växa med ytterligare tre till fem personer i år.
– Vi ser att det finns en växande efterfrågan från kunderna på vårt erbjudande som Brand Experience-byrå. Vi har haft tyngd på event och strategiska möten på kontoret här i Malmö, men nu stärker vi upp för att leverera varumärkesupplevelser på alla plattformar och i alla kanaler, fortsätter Mats Nilsson.

Camilla Elofson kommer senast från marknadsavdelningen på Studentlitteratur och duon Ivar Lantz och Manfred Isberg från reklambyrån Top Dollar.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Nine Yards

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.