Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Trio till The&Partnership Nordics

Publicerad: 2 oktober 2018, 12:55

Tine Lolland, Morgan Roos och Rikke Sandbye.

Foto: Pressbild

Hybridbyrån The&Partnership Nordics har gjort ett flertal rekryteringar under 2018. Nu tar man in tre nya medarbetare på kontoren i Stockholm, Köpenhamn och Oslo.


Ämnen i artikeln:

The&Partnership

Morgan Roos, Tine Lolland och Rikke Sandbye blir The&Partnership Nordics senaste tillskott.

Morgan Roos kommer närmast från en försäljningsroll inom Aller media och går in som New Business Manager, med fokus på nykundsarbetet på nordisk nivå.

Tine Lolland kommer närmast från PHD i New York, men har valt att flytta tillbaka till Stockholm. Hon går in i rollen som account manager och kommer att dela sin tid mellan Stockholm och Oslo.

Rikke Sandbye blir en del av köpenhamnskontoret och går in som senior creative copywriter. Hon kommer närmast från coop.dk shopping.

– Vi är stolta över att attrahera dessa grymma talanger till vår byrå-familj. Hösten kunde inte börjat bättre och vi kommer att rekrytera fortlöpande i hela Norden resten av året, säger Joachim Medalen, vd The&Partnership Nordics, i en kommentar.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

The&Partnership

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.