Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tung projektledare lämnar Honesty

Publicerad: 26 september 2016, 10:51

Robert Nygren antar en ny utmaning.

Foto: Pressbild

Robert Nygren har hanterat flera av Honestys viktigaste kunder. Nu tar han klivet över till M&C Saatchi.


Ämnen i artikeln:

Robert NygrenM&C SaatchiProjektledareHonestyBjarte Eide

År 2011 norpade Honesty projektledaren Robert Nygren från Storåkers McCann. Han gjordes till delägare och har under de senaste fem åren hanterat kunder som Riksgälden, Beijer Byggvaror och Länsförsäkringar. För runt två år sedan sålde han sin andel i Honesty, och nu lämnar han byrån för en ny utmaning hos M&C Saatchi.

Robert Nygren intygar att det inte finns någon schism bakom beslutet att lämna.
– Att jag nu väljer att gå vidare handlar egentligen enbart om att jag fastnade för teamet och energin på Skeppsbron då jag i grunden trivdes väldigt bra på Honesty. Men efter fem år känns det inspirerande med en ny kontext, säger han.

Han säger vidare att M&C Saatchi är den "intressantaste byrån i Norden".
– Vi kunde inte vara mer nöjda med att få med Robert i vårt växande team på Skeppsbron. Han kommer att göra en stor skillnad för våra kunder genom sin energi, affärsförståelse och kreativa höjd. Vårt team är det viktigaste vi har – det är människorna som gör vår byrå till vad den är. Att nu kunna förstärka med mer erfarenhet och kompetens och fler härliga personligheter känns superbra, säger Bjarte Eide, vd på M&C Saatchi, i en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.