Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tunga namn till Humblys styrelse

Publicerad: 18 mars 2016, 09:35

Humbly får tre nya styrelseledamöter.

Foto: Pressbild

Byrån tar in grundaren av Sandellsandberg och Grow


Ämnen i artikeln:

GrowUlf SandbergHumbly

Umeåbaserade Humbly fyller på i sin styrelse med Ulf Sandberg, Erica Lundgren och Daniel Alinder för att stärka det strategiska arbetet.

– Vi ser uppdragen växa och på en större marknad, och vill utveckla vårt styrelsearbete. Vi ska ligga två steg före och möta förtroendet från våra uppdragsgivare, och inte fastna i strukturer där ägargrupp, styrelse och bolagets ledning består av samma personer, skriver Ingrid Widing, strateg och styrelseordförande på Humbly, i ett pressmeddelande.

Ulf Sandberg har grundat byråerna Sandellsandberg och Grow och tidigare arbetat som CD och VD på Brindfors. Ulf Sandberg har varit drivande i teamet bakom det nyligen lanserade varumärket och flygbolaget BRA.

Erica Lundgren har en bakgrund som chef och ledare, bland annat som affärsområdeschef och VD på Proffice (affärsområdeschef i Proffice Sverige och VD för två specialistbolag Proffice Aviation och Plus for You), försäljningschef på Norrmejerier och nu som VD för OK Västerbotten.

Daniel Alinder valde efter KTH och digitala roller på DDB Stockholm att flytta norrut. På Humbly är han, utöver styrelseledamot, projektledare och digital affärsstrateg med ansvar för flera av byråns större konton.

– Det känns verkligen superbra att utveckla styrelsens arbete tillsammans med dessa kanonrekryteringar. Det blir en stark mix och helhet med Ulfs svårslagna kreativa erfarenhet, Erikas kompetens inom ledarskap och affärer samt Daniels digitala insikter, skriver Ingrid Widing.

I styrelsen ingår även Anna-Karin Nilsson, VD, och Peter Nordenqvist, projektledare på Humbly.

Sanna Wolf-Watz

Ämnen i artikeln:

GrowUlf SandbergHumbly

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.