Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tungviktare till Hegelis styrelse

Publicerad: 20 juni 2016, 11:55

Elisabeth Berglund och Kristina Axén Olin.

Foto: Pressbilder

Kristina Axén Olin, tidigare finansborgarråd i Stockholms stad och Elisabeth Berglund, tidigare bland annat stadsbyggnadschef i Solna stad, tar plats i Hegeli Public Affairs styrelse.


Ämnen i artikeln:

HegeliPR-Byråer

Kristina Axén Olin har en lång karriär inom politiken i ryggen. Men år 2008 valde hon att lämna Stadshuset och därefter har hon bland annat engagerat sig som styrelseordförande för Junibacken, för Surfa Lugnt och som styrelseledamot i vårdbolaget Team Olivia.

Nu går hon även in som styrelseledamot i pr-byrån Hegeli som har särskild inriktning mot samhällsbyggnad. Det gör också Elisabeth Berglund som varit stadsbyggnadschef i Sundbybergs stad, Haninge kommun och i Solna stad.
– Hegeli har ambitionen att fortsätta växa och utvecklas i takt med att efterfrågan på Public Affairs-tjänster ökar. När Kristina Axén Olin och Elisabeth Berglund nu tar plats i styrelsen får vi två färgstarka ledamöter med lång och gedigen erfarenhet av politik, kommunala processer och samhällsbyggnadsfrågor som ökar vår strategiska kompetens, kommenterar Richard Hellmark, vd och partner.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

HegeliPR-Byråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.