Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

TV4 tar in chef från Starcom

Publicerad: 1 juli 2016, 08:53

Foto: Pressbild och Andreas Elgstrand

Karin Törnkvist blir konceptchef för TV4-gruppen – ska bygga och stärka kundernas varumärken.


Ämnen i artikeln:

TV4TV4-Gruppen

Nyligen slutade Sophie Wachtmeister som konceptchef på TV4-Gruppen. Nu ersätts hon av Karin Törnkvist som närmast kommer från en tjänst som tv-chef och kundansvarig på Starcom. Hennes nya uppdrag innebär huvudansvar för att utveckla konceptsamarbeten med kunder och mediebyråer i förhållande till TV4-Gruppens programerbjudande.
– Att få chansen att jobba med de enormt starka programvarumärken som TV4-Gruppen erbjuder är få förunnat och jag ser mycket fram emot att ta företagets konceptuella affärer fortsatt framåt, säger Karin Törnkvist i en kommentar.

Malin Häger, försäljningsdirektör TV4-Gruppen.

– Jag ser fram emot ett nära samarbete med Karin kring TV4-Gruppens kunderbjudande, som vi genom integrerade kommunikationslösningar kontinuerligt jobbar på att förbättra ytterligare. Med sin erfarenhet från byråsidan är Karin ett starkt tillskott för oss, både vad gäller insiktsarbetet och kommunikationen gentemot våra kunder.

Karin Törnkvist tillträder den 4 augusti och ingår då också i företagets säljledning.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

TV4TV4-Gruppen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.