Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Två nya konsulter till Mindmakers

Publicerad: 14 september 2015, 10:18

På bilden från vänster: Mårten Brink, seniorkonsult; Fanny Wallberg, praktikant; Mariam Ali, juniorkonsult; Christina Saliba, vd och Elin Ahldén, byråchef och talent director.

Mindmakers anställer två nya konsulter till byrån – seniorkonsulten Mårten Brink och juniorkonsulten Mariam Ali.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerMindmakers PRRekryteringMindmakers

Mårten Brink är ny seniorkonsult på Mindmakers. Han är i grunden jurist, men valde en karriär som journalist och pr-konsult. Han har drivit både egen verksamhet och jobbat på byråerna Friends Agenda, Edelman, Axicom Cohn & Wolfe och Hill & Knowlton. Mariam Ali kommer närmast från en roll som junior account executive på Lewis PR, där hon framför allt jobbat med B2B IT-kunder. Hon har en examen i medie- och kommunikationsvetenskap från Örebro Universitet. Mindmakers får också förstärkning av Fanny Wallberg, som praktiserar på byrån under hösten. Fanny har studerat vid Berghs och jobbat med att utveckla klubbkoncept i musikbranschen.

– Jag är alltid glad över att välkomna nya stjärnor till Mindmakers. Vi bygger vår byrå på en mångfald av kompetenser, erfarenheter och bakgrunder. Därför är det kul att vi nu får in både en rutinerad pr-veteran som Mårten Brink och en ung talang som Mariam Ali. Vi jobbar med att förändra attityder och det gör vi lika gärna på Snapchat som på nyhetssajter eller i styrelserum, säger Christina Saliba, vd på Mindmakers i ett pressmeddelande.  

I början av september knöts artisten och modebloggaren Viktor Frisk till Mindmakers som social media director.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.