Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Två nya kundansvariga till OTW

Publicerad: 4 oktober 2019, 11:57

Karin Almcrantz och Malin Lundberg Aguilera ansluter till OTWs Stockholmskontor där de kommer att leda var sin kundgrupp.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Magazines & BrandsÅkesson & CurryOTW

Karin Almcrantz har en mångårig bakgrund inom contentbranschen och har jobbat som byråchef och kundansvarig på Chimney och Åkesson & Curry. Tidigare har hon jobbat med employer branding inom Universum-koncernen, som globalt ansvarig för media & kommunikation, och med ledarutveckling och företagstransformationer inom Good Accelerator.

Malin Lundberg Aguilera kommer senast från rollen som head of creative/lifestyle brand studio där hon ansvarat för Bonnier Magazines & Brands konceptaffär. Hon är journalist i grunden och har tidigare varit chefredaktör på Plaza Kvinna Magazine och redaktionschef på mama.

Nu ansluter duon som nya account directors till OTW.

– Efterfrågan på långsiktiga lösningar och kreativa koncept fortsätter att öka. Och där ser vi att både Karin och Malin har den kompetens vi behöver mer av för att matcha kraven på kreativ kommunikation av allra högsta klass, säger Marcus Wikner, vd på OTW, i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.