Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Två nya på Make Your Mark

Publicerad: 27 januari 2017, 10:17

Marie Blomgren och Filip Sandén förstärker Make Your Marks digitala team. De kommer närmast från Spoon och Pingbull.


Ämnen i artikeln:

ContentbyråerSpoonMake Your Mark

Filip Sandén kommer från den digitala reklambyrån Pingbull där han arbetat i drygt fyra år som projektledare och kreatör. På Make Your Mark ska ha bidra med digital konceptutveckling.
– Jag är intresserad av både bra digitalt innehåll och av mode/retail, Make Your Mark blir därför en perfect match! Det känns superspännande att bli en del av ett väldigt kompetent team, säger han i ett pressmeddelande.

Marie Blomgren ansluter till det digitala teamet som native editor. De senaste åren har hon jobbat på contentbyrån Spoon och dessförinnan på Bonnier Tidskrifter som bland annat webbredaktör för Amelia och Topphälsa.
– Min främsta uppgift på Make Your Mark är att ansvara för konceptutveckling av kunders och samarbetspartners digitala kanaler men också att planera och producera content. Jag gillar verkligen att analysera vilka budskap som tilltalar målgrupperna bäst och att hitta rätt sätt att öka deras engagemang, säger Marie Blomgren i en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.