Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Två nya rekryter till Miltton Labs

Publicerad: 21 november 2018, 09:36

Artur Hulu och Frida Nordström.

Frida Nordström och Artur Hulu ansluter till Miltton Labs.


Ämnen i artikeln:

Miltton Labs

Det senaste året har inneburit en rad förändringar på den svenska delen av Miltton-gruppen. Man har bland annat köpt upp byrågruppen House of Friends och anställt Bonnier News tidigare vd Gunilla Herlitz som ny vd.

Nu växer den digitala byrån med två ytterligare personer, båda med bakgrund inom de politiska ungdomsförbunden.

Frida Nordström ansluter från The Labyrinth Public Affairs och har bland annat en bakgrund inom SSU och kommunfullmäktige i Nacka.

Artur Hulu kommer närmast från Moderaterna i Blekinge och har tidigare varit aktiv inom MUF och suttit i kommunfullmäktige i Karlshamn.

– Rekryteringen av Frida och Artur är en tidig julklapp till våra kunder. Båda två är unika talanger med spjutspetskompetens inom både public affairs och digitala lösningar. Det känns särskilt kul också i dessa svåra regeringsbildande tider att kunna samla både en socialdemokrat och en moderat för att tillsammans nu både tolka och lösa problem för våra kunder, säger André Assarsson som är ansvarig för Miltton Labs public affairs-erbjudande, i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Miltton Labs

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.