Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Två nya till Cohen+Co-nätverket

Publicerad: 28 april 2017, 11:47

Fredrika Frenkiel, Mona Cohen och Emma Fällman

Talangnätverket Cohen+Co firar ett år med att knyta till sig Fredrika Frenkiel från Tillsammans STHLM och Emma Fällman från Stagepool.


Ämnen i artikeln:

Simon Strand

Förra året lanserade Mona Cohen talangnätverket Cohen+Co och beskrev det som hennes "Ocean's eleven". Tanken är att talangnätverket handplockar folk inom branschen med breda kontaktnät som i sin tur scoutar talanger som därefter coachas av Cohen+Co och sedan matchas med jobbtillfällen.

Nu rekryterar man alltså Fredrika Frenkiel som ny COO och talent agent för att stärka upp inom tech/startup och kommunikation. Frenkiel kommer från rollen som produktionschef på Tillsammans STHLM.

Den andra nyrekryteringen, Emma Fällman, kommer närmast från rollen som försäljningschef på Stagepool och har tidigare jobbat inom musikbranschen. På Cohen+Co får hon rollen som business manager och talent agent med fokus på musik, kultur och andra kreativa branscher.

– Ingen av dem kommer från rekryteringsbranschen, utan vi vill snarare ha människor som ser andra människor – som kan se talang hos någon eftersom de själva är talanger, berättar Mona Cohen.

Det kommande året kommer nätverket satsa på att ta kliv in på nya marknader.

– Om ett år är vi en digital talent management och innovationsbyrå som också hjälper våra kunder att lansera utomlands eller ta in investeringar. Vi är innovationsrådgivare och går in i nya marknader som bland annat Israel och USA, avslutar Cohen.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Simon Strand

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.