Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Två nya till Gullers Grupp i Umeå

Publicerad: 27 augusti 2019, 11:49

Art directorn Per Zimdahl och digitala projektledaren Per Ericson ansluter till Gullers Grupps Umeåkontor.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

För ett år sedan köpte Gullers Grupp upp designbyrån Humbly och etablerade sig därmed i Umeå. Kontoret jobbar bland annat med kunder som Länsförsäkringar Västerbotten, Umeå kommun, Atea och Västerbottens läns landsting.

– Kommunikationslandskapet förändras och med det vår uppgift. Humblys spjutspets inom digital strategi och design kommer att stärka vårt erbjudande och ge oss ännu bättre förutsättningar att skapa helt nya kommunikationslösningar, berättade Hans Gennerud, från Gullers Grupps styrelse i samband med köpet.

Nu rekryterar man två nya medarbetare till kontoret i Per Zimdahl och Per Ericson. De två ansluter som art director respektive digital projektledare.

– Det är en ynnest att ha mycket att göra. Vi känner att det vi nu kan erbjuda som Gullers Grupp verkligen lyft oss till en ny nivå här i Umeå samtidigt som vår digitala spjutspets får jobba med uppdrag över hela landet. Med Per och Per ombord kommer vi att kunna göra ännu fler bra kommunikationslösningar, säger Anna-Karin Nilsson, leveransansvarig för Gullers Grupp i Umeå, i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.