Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Två nya till Patchwork

Publicerad: 25 Oktober 2017, 09:12

Markus Holmberg och Natalie Lennartsson ansluter till Patchwork.

Markus Holmberg och Natalie Lennartsson ansluter till sociala medie-byrån Patchwork.


Ämnen i artikeln:

Patchwork

Markus Holmberg ansluter som account manager där han kommer att fokusera på strategisk kundutveckling. Tidigare i karriären har han bland annat jobbat på Zaras huvudkontor och senast som team leader på Ingager i Stockholm.

– Det är otroligt kul och lärorikt att jobba med duktiga och erfarna kollegor från hela Norden. Med min erfarenhet inom branding och annonsering på sociala medier så känns det helt rätt att vara här och jag är tacksam att få vara med i utvecklingen av företaget, säger Markus Holmberg.

Natalie Lennartsson kommer från en roll som AD på Actionist i Stockholm. Innan dess jobbade hon som AD på M&C Saatchi i London. På Patchwork får hon rollen som head of creative.

– Jag ser fram emot att, tillsammans med teamet, skapa kommunikation som är kulturellt anpassad. Samtidigt som vi siktar mot en kreativ höjd ska vi kunna vara föränderliga och utvecklas med konsumenterna, säger Natalie Lennartsson.

– Med dessa två rekryteringar har vi nu stärkt både vänster och höger hjärnhalva, vilket vi är mycket glada för.  I takt med att reklaminvesteringarna ökar dramatiskt på olika sociala medier ställs allt högre krav på seniora och mycket kompetenta medarbetare, säger Joakim Antelius, vd på Patchwork Sweden AB.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Patchwork

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.